11 december 2014
Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Met o.a.: Sponsoring vanuit de farmacie; Paneldiscussie over onderhandelen met locaties en andere serviceverleners;
hybride congressen en andere nieuwe vormen van congresseren, een inspirerende out of the box sessie met Aaf Brandt Corstius.
Klik hier voor meer details.

Algemeen


Wat kunt u die middag verwachten?

Locatie: Postillion Hotel Utrecht Bunnik (klik hier voor een routebeschrijving)
12.00 uur: Ontvangst met lunch
13.oo uur: Aanvang programma onder begeleiding van dagvoorzitter Jac Engelen:

Paneldiscussie 'De Klant is Koning, maar geen Keizer'

Over communiceren en onderhandelen met aanbieders uit de congresmarkt. Wat zijn elkaars verwachtingen en hoe zorg je dat iedereen zich aan afspraken houdt? Het panel bestaat uit:

  • Erik-Jan Ginjaar, Postillion Hotels
  • Hans Sittrop, Het Congresbureau Erasmus MC
  • Rika Strik, KNMG
  • Els den Tex, UMC Utrecht

De farmaceut aan het woord over sponsoring: Roche vertelt


Mr. Marjan Hoogenboom, Healthcare Compliance Manager bij Roche, geeft informatie over de voorwaarden die zij hanteren om een evenement te sponsoren;
Hoe wordt er om gegaan met de CGR-richtlijnen, wat wordt er verwacht van de organisatoren en hoe kan er een duurzame samenwerking worden aangegaan en behouden?

Aaf Brandt Corstius


Een interactief en effectief intermezzo met schrijfster en columnist Aaf Brandt Corstius over het leven van de moderne vrouw. Met als klap op de vuurpijl een handtaslezing waarin Aaf op basis van de inhoud van een tas allerhande eigenschappen van de eigenaresse raadt. Tassen kunnen ter plekke en en helemaal vrijwillig worden ingeleverd. Wie durft?

Aaf Brandt Corstius schrijft columns voor De Volkskrant, Margriet en VT Wonen. Ook schreef ze boeken als 'Het jaar dat ik dertig werd' en 'Het jaar dat ik (2x) moeder werd' en het toneelstuk Fiftyfifty dat momenteel in zalen door heel Nederland is te zien.

Gerrit Heijkoop


Bereik en betrokkenheid vergroten met een hybride congres


Wilt u het aantal deelnemers aan uw congres verdubbelen? Mensen werkelijk betrekken bij de activiteiten van uw organisatie? Meer kennis en vragen mobiliseren?

Door naast de fysieke deelnemers, ook een online publiek slim te bedienen tijdens uw congres, is het mogelijk het bereik en de betrokkenheid binnen uw organisatie enorm te vergroten.


Tijdens dit interactieve seminar leert Gerrit Heijkoop aan de hand van concrete voorbeelden (van onder meer het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie):

  1. Wanneer en waarom u een hybride congres zou overwegen;
  2. Wat er bij komt kijken;
  3. Hoe deze investering weer terug te verdienen is.

Borrel en afsluiting


17.00 uur

Route & Registreren


Deze bijeenkomst is kosteloos voor medewerkers van Nederlandse (para) medische verenigingen en medische centra, die verantwoordelijk zijn voor de communicatie en/of de organisatie van bijeenkomsten binnen hun vereniging of afdeling. Graag vernemen wij vóór 4 december of wij u mogen verwelkomen op het LAB Symposium. Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen en vervolgens op verzenden te klikken.

Graag tot ziens op 11 december!
Met vriendelijke groet,
Vivi de Regt en Sonja Opreij
Het LAB
Klik hier voor een routebeschrijving